Pages

Monday, April 23, 2012

Apa Ada di Kedai Haji Ismail Group, Kuah Langkawi?

Kalau pi Langkawi tak sah kalau tak singgah kedai Haji Ismail Group yang terletak di Kuah. Apa actually ada di Kedai Haji Ismail Group ni sampaikan ramai yang memperkatakannya di Langkawi?
Banyak gak beg pakaian yang ada kat sini, My friend cakap kualitinya memang OK, dah beberapa tahun guna masih OK.
Pinggan mangkuk sudah semestinya. Harganya memang murah dan banyak pilihan.

Tengoklah memang cantik bunganya.

Coklat of course. Pilihlah yang mana berkenan. Yang paling penting coklat kat kedai Haji Ismail Group adalah halal.

Kalau yang suka jenis petak-petak, ni le antaranya.

Ramai gak yang suka ngan Whittaker's. Pernah tak cuba coklat ni. Ada sijil halal luar negara.

Hershey's banyak pula jenisnya. Macam-macam ada.

 Kinder Bueno pun sedap. Belilah banyak-banyak ya.

Ramai yang suka ngan coklat dalam bungkusan merah ni. Apa lagi kalau tak Daim.

Kan saya dah cakap Hershey's ni banyak jenis.

Dan lagi sijil-sijil halal.
Ferrero Rocher dalam bekas ni menjadi pilihan ramai. Harganya yang murah. Cuba tengok berapa harga kat Kuala Lumpur.

 Coklat apa jenis le pula ni?
Pusing punya pusing habis lebih kurang RM120 beli coklat kat Langkawi termasuk dengan beli kat kedai lain.

10 comments:

hazman aka species1980 said...

coklat nie ....adalah antara yang MESTI BELI kalau pegi langkawi nie...

Hani Syahani said...

wah daim yg paling sy suke! :))

Zura said...

ada byk coklat...murah compare ngan idaman suri...mmg rambang mata kalau masuk ismail group nie..

pha is said...

baru je cuti pertengahan sem ari tu pi mlancong kat langkawi... mmg konfom singgah kat hj ismail group sebelum balik. habis beratus gak la beli cokelat, kawan2 kirim.. hehhe

mamaNoriz said...

alamak jelesnye!!!!

sya mmg suka ke sana, tmpat wajib pegi klu ke lgkawi...tpi ada gak yg harga nya murah/mahal sket berbanding Idaman Suri

Whitakers tu sedap tau, sedap sgt2, lgi sedap dr Daim atau pun Ferrero ataupun Kitkat!

klu abg.Nik dekat confirm sya pesan suh belikan.. heheheh

maszmadi said...

duluuuu penah pi kat sini n shopping coklat jgk kat sini, dah lama x pi, camaner la keadaan sekarang kat sana yerk..

velasrizal said...

mmg klo x borong coklat mmg xsah gi lgkawi

Nurul Akmal said...

Waaaahhhh sedaaapnyer.. coklat daim tu yang paling best.. ;)

Mak Lagenda said...

Klu dah sampai langkawi, mana la sah klu x beli coklat!

Zurani Mohd Salleh said...

Kalau nk order pstage bpe ek....