Pages

Sunday, April 1, 2012

Memang Sedap Aiskrim Baskin Robbins

 Semalam pi beli aiskrim Baskin Robbins. Kan semalam dapat diskaun 31%.

 Sampai-sampai nombor dah 142 tapi OK le masa tu diaorang panggil nombor 138.

 Siapa tak suka dapat diskaun kan?

 Puas Afiqah memilih aiskrim mana nak beli.

 Macam-macam perasa ada.

 Pilih punya pilih.
 Beli le saiz 2 pint. Satu pint dapat pilih 2 perasa.

 Yang ni chocolate chips dan strawberry yogurt.

Yang ni pula coconut dan mango yogurt. Memang sedap nanti nak murah kena tunggu 31 Mei le pula.

13 comments:

Ermie Dharlya said...

memang beshh!!!
kek aiskrim dia lagi besh..hehe

my favie flavour is Chocolate Mousse Royale :D

amirah said...

tak sabarnya nk abis pantang..nk mkn jamoca choc

Mardhiyyah Ridzuan said...

Aisehhh!!! Yekeee??? Xtauuu punnnnn... Melepas!! =(

~aSHa~ said...

terliur..tapi terpaksa berpantang setahun makan 'ais'

Hani Syahani said...

lahai,sedapnye...jauhlah pulak nak pi!! nk pi pon paling dekat ke JB..tskk tskkk

hazman aka species1980 said...

Bro... memang advance kalau bab2x aiskrim dan FROYO....

kyuubi said...

fuh sedap sehingga menjilat sudu. hik3. bro mmg peminat ke?

vidalsisah said...

Mmm jelesnyeee la. Onlain udah lap2 mulut, kite lap liur jerlah...hehehe

arekymz said...

di mana ni?
macam e the curve.
hehe.

Ckin Kembaq said...

mmg sedap...feveret.. ^_^

Sharinginfoz said...

arekymz: kat AEON AU2

Mak Lagenda said...

Nik..dah mcm duta BS dah..tiap2 minggu ada post psl bs nih..:)

P/S: sorry lama x mengjengguk..mak x sihat sket

::Sebaik-baik kehidupan:: said...

31st oct ni nnt ade diskaun n also pink day kan, so bole ke dpt due2?ngeh2..