Pages

Sunday, April 8, 2012

Jom Makan Aiskrim Fondue Baskin Robbins Lagi

 Memang sedap aiskrim fondue kat Baskin Robbins ni apabila makan buat kali pertama bulan lepas. So semalam pi lagi kat Mid Valley.

 Kali ini ambil sauce hazelnut. Ternyatanya lebih sedap jika dibandinkan dengan black chocolate.

 Hmmm, makan kali kedua lebih sedap dari sebelumnya. Entah sebab apa.

 Yang buah-buahan, pisang dan anggur memang sedap tapi kiwi dan strawberi macam sikit.

 Suka bab cicah menyicah ni dengan sauce kali ini tidak pekat sangat sampaikan ianya beku.

Afiqah apa lagi makan dan makan sehingga habis. Anyway maybe next time kita cuba banana split pula.

9 comments:

MrJocko said...

slurpppp,,, sedapnyaaa

velasrizal said...

sukanye afiqah mkn aiskrim

afiqazizan said...

Terliur tengok..serius sedap..:)

SURIA AMANDA said...

hui..tersa ngilu gigi...tp nak cuba jugak la...

hazman aka species1980 said...

Perghh... famili bro nie memang peminat tegar BASKIN ROBBINS yea... total brapa harganya yea

Sharinginfoz said...

hazman: sekali sekala kan, anyway kalau tak silap setelah tolah 10% since guna kad debit maybank harganya RM47.60.

cimon said...

Perghh... tak ajak pon.

Anonymous said...

RM?

Sharinginfoz said...

anon: yang regular RM40 (20 biji) dan yang besar RM50 (30 biji)