Pages

Wednesday, April 18, 2012

Jom Kita Bergamat di Langkawi

Kalau pi Langkawai tak sah kalau kita tak beli barangan yang berasaskan gamat. Anyway singgah kat area Padang Maksirat so semua kedai tutup sebab dah petang kecuali satu aja @Warisan Siti Enterprise.

Macam-macam barangan gamat ada, i.e. minyak gamat, balm gamat, ibu gamat kering, kopi gamat dan macam-macam lagi. Ni salah satu minyak gamat @RM12 untuk satu dozen.

Balm gamat dah dipack sedozen @RM28. Actually untuk kanak-kanak ada, dewasa ada dan yang dicampur ngan serai pun ada.

So beli minyak gamat satu dozen dan balm gamat satu dozen. Semuanya RM40. So jangan lupa bila melawat Langkawi, belilah barangan berasaskan gamat ya.

By the way, tempat yang kitaorang pi ni adalah dekat dengan Beras Terbakar, Padang Maksirat.

6 comments:

hazman aka species1980 said...

selain minyak gamat .... bro kena cari MINYAK TOMOI...bagus untuk kembong perut ataupun sengal2x badan...

Zura said...

kalau bwk balik gamat kat umah dan dan je ade org sakit...

shaiful asrul said...

Warisan....? Hahahaha... Dri mn wris tu? Xde pown?

shaiful asrul said...

Layari www.srimahsurimaju.com. Cmpy induk yg orignal

shaiful asrul said...

Knp muka bapak aku ada kt sni, ni cmpy ciplak ni, www.srimahsurimaju.com yg asli,

Salmah Ismail said...

warisan siti ent.
menjual pelbagai jenama minyak gamat asli dari pelbagai jenama di Langkawi...1 perhentian dpt menjimatkan minyak kenderaan anda kerena pelbagai jenis produk terdapat di kedai kami...
sila ke kedai kami y beralamat
1) Warisan Siti ent gerai beras terbakar Langkawi
2) Warisan Siti ent 52B bandar baru baron Jln Persiaran Dayang, Langkawi
-layanan kami pasti memuaskan hati pelanggan kami-