Pages

Wednesday, April 25, 2012

Rumah Tumpangan Kat Sandakan, Sabah

Anyway sebelum nak teruskan entri ni, just nak bagi credit kat google sebab rembat map ni. Maybe dalam tahun ni kami sekeluarga dan beberapa keluarga lagi akan ke Sandakan, Sabah. Ada le maybe 4 keluarga akan ke sana memandangkan ada urusan keluarga.

Kepada yang biasa pi ke Sandakan, apa kata boleh kongsi mengenai rumah tumpangan or tempat penginapan yang boleh dikatakan OK dan reasonable. Boleh gak kongsi tempat-tempat menarik dan juga makanan yang sedap dan patut dicuba apabila berada di Sabah.

Apa lagi masa untuk berkongsi.

3 comments:

Mak Lagenda said...

Masa ni la nak gunakan kelebihan blogging. Share sama2 ilmu dan contact yg ada.

Tapi sorry nik..mak taak pernah pi sabah. so tatau mana tmpat menarik n xde contact org sabah.

eelobor said...

ada sapa2 dah register nak jadi warga sana ke bro?

kak ina kl said...

tak pernah jejak kaki ke sabah..insyallah nanti ada yang respon

wah gi langkawit tentu ashik shopping dan makan coklat..