Pages

Friday, April 13, 2012

Garmin GPS Problem Le Pula

Setelah hampir 2 tahun guna GPS Garmin Nuvi 1350, akhirnya ada problem. Actually salah saya gak, sebab update map pas tu bila on, asyik "loading maps" aja. Dah cuba pelbagai cara termasuk tekan pada skrin sebelah atas kiri dan satu lagi bila sambung kat USB, benda alah tu tak detect.

So pi le kat HQ di Taman Maluri, terletak di belakang AEON Taman Maluri. Kalau nak call diaorang boleh guna nombor 03-9285 8062. Nasib baik call diaorang sebab kat Plaza Low Yat tu tengah renovation.

 Ni le bahagian penyambut tetamu.

 By the way, tempat di terletak berhadapan dengan restoran NR Hayati Sea Food.





Bila kat area AEON tu tengok AmBank, pas tu jalan lurus aja.

By the way, tunggu le dalam masa beberapa hari lagi nak tahu apa problem ngan my Garmin. By the way, harga Garmin Nuvi 350 dah turun le sekarang ni lebih kurang RM500 jika dibandingkan lebih RM800, 2 tahun sebelum ini.

5 comments:

Mak Lagenda said...

Tu nak hantar service, repair or nak claim waranty jer tu nik??

vidalsisah said...

Dunia teknologi skarang bertambah canggih kan. Kadang2 kite yg tak terkejar ngan kecanggihan teknologi tu.

Myvitrd said...

saya guna google maps je.. hehehe

Faizal Pejay said...

so skrg berapa RM

mamaNoriz said...

tgok kat Superbuy.my boleh tahan murah gak harga dia...