Pages

Thursday, April 26, 2012

Buku Asma Ul-Husna untuk Kanak-Kanak

Hari tu masa pergi ke MPH, my daughter, Afiqah terjumpa buku Asma Ul-Husna khas buat kanak-kanak. Memang not bad buku ni. Anyway harganya RM10, kalau tak silap then saiznya kecil sebesar tapak tangan aja.

Di dalamnya, sungguh menarik dengan penerangan yang jelas dan ada contoh juga, bila kita baca nak antara fadilat yang ada. Siap dengan gambar. Apa lagi, belilah buku mengenai Asma Ul-Husna untuk anak-anak or adik-adik or kawan-kawan.

Anyway buku ni untuk dewasa dan mak bapa pun OK juga.

4 comments:

Hani Syahani said...

Bagus ni untuk galakkan budak2 baca dgn warna yang menarik,nak-nak buku ilmiah..

Mak Lagenda said...

Yup..bagus utk galakkan anak2 membaca buku2 yg berilmu mcm nih

mamaNoriz said...

saiz comel camtu senang bwk ke mana2 ek...

Eliss Mie said...

kalau bab buku utk anak, memang tak kisah kan :)