Pages

Sunday, June 24, 2012

Mana Banana Split Ni?

Hari tu pi le Baskin Robbins AEON Wangsa Maju, nak cari banana split. Memang sedap banana split kat Baskin Robbins ni. Tapi bila tanya staff BR ni dia cakap pisang tak masak lagi. Memang terkejut apabila menerima alasan tersebut.

Nasib baik diaorang tak letak pokok pisang ke kat situ, so bolehlah cakap pisang tak berbuah lagi. Hantam ajalah. Maybe lain kali le.
So belilah aiskrim untuk Danish dan Afiqah. Danish beli perasa chocolate trilogy. Memang penggemar coklat betul Danish ni. Itulah pasal, masa kat Mid Valley hari tu penuh dengan coklat banana split tu.
Afiqah pula macam biasa le, anything berkaitan dengan strawberi memang dia suka so belilah very berry strawberry.

4 comments:

velasrizal said...

suka btol afiqah dgn aiskrim..

eelobor said...

sama cam muaz.... penggemar ais

nurfauzi said...

teringat kawan nak makan roti canai.

- "bagi roti kosong satu ye"

- "roti kosong takde, roti telur ada."

Muaz Faris said...

amik je gmbr pisang kat atas tu n then split kan dia.. huwahaa