Pages

Wednesday, June 13, 2012

Bayar Jangan Tak Bayar Saman @Majlis Perbandaran Ampang Jaya

Hari tu parking le kejap kereta di tepi jalan untuk beli something kat Taman Melawati. Tak sangka dalam beberapa minit bila pi kat kereta dapatlah satu saman. Memang tak nasib baik. Kat situ tertera saman sebanyak RM50. Bila pi kat pejabatnya dapatlah diskaun so bayar le RM20 aja.
So lain kali kawan-kawan, make sure parking tempat yang disediakan dan bayarlah caj parking ya, kalau tak kenalah saman tapi ok juga bayar saman ni, bagi pendapatan pada Majlis Perbandaran Ampang Jaya so bolehlah digunakan untuk perkara-perkara yang berfaedah.

9 comments:

KiD said...

ala la la la tok... jangan saman!! heehhee

Myvitrd said...

Kalau semua org mcm bro ni.. Aman dunia... Pernahjuga kena saman dengan MPPJ... Tapi tak byr2 lagi.. Huhu

Mak Lagenda said...

Klu byr cepat2, mmg bleh dpt discount..

amirah said...

kalo cepat byr ada la diskaun kan

cikgu Naman said...

rasa berat je kalau nak bayar saman walaupun sikit kan?hehe

pena rozie said...

bayar3...

Angah said...

ok la dpt diskon,...

Bo the Nerd said...

Lps dpt saman dulu sebab parkibg tepi jln, terus parking kat tempat sepatutnya. Dulu sebab nak save duit RM 2, tak pasal2 bayar lebih.

Juadah said...

semoga mereka menggunakan duit tu ke arah kebaikan dan manfaat org ramai