Pages

Thursday, June 7, 2012

Murah Betul Kadar Parking @Langkawi

Murah betul kadar parking kat Langkawi ni. Kalau tempat lain pun macam ni memang seronok hidup kan?

Anyway sempat singgah kejap kat Dataran Helang, Kuah. Ianya tak jauh from jeti. Kalau yang datang ngan feri sure perasan dengan Dataran Helang ni. Memang ramai betul ambil gambar kat sini, maklumlah ianya alah satu mercu tanda Langkawi. By the way, masa pi tu, sampai aja hujan lebat so tak sempat le nak ambil gambar banyak-banyak.

5 comments:

Fikri Rais said...

kat langkawi jgn lupa pakai seatbelt. Nanti x pasal2 sedekah RM300 kt trafik langkawi :)

vidalsisah said...

Kat daerah pantai timur ni pon parking masih murah cenggitu gak ;)

eelobor said...

agaknya sbb kawasan bebas cukai, sbb tu semua murah. kecuali kawasan tumpuan pelancong di pantai chenang... makan pun mahal area situ kan?

amirah said...

murah..

hazman aka species1980 said...

Kalau kat lembah kelang dapat harga camni kan best.... ( dalam mimpi laaa )