Pages

Friday, June 22, 2012

Cantiknya Kereta Honda City Baru 2012

Cantiknya Honda City Baru ni. Anyway, gambar-gambar dalam entri saya kali ini diambil kat blog paultan.org. Terdapat 2 jenis, harganya bermula RM85,908 (base spec @Grade S) dan RM90,890 (full spec @Grade E), harga atas jalan dengan insuran. Waranti adalah untuk 5 tahun dan labour cost percuma bagi 6 service sehingga 100,000 km pertama.
Bahagian depan memang sungguh menawan. Kalau dapat sebuah memang  cun le.
Ternyata banyak gak beza bahagian belakang dengan kereta Honda City sekarang ni.
Bahagian tempat simpan barang gak lebih luas.Adakah Honda City baru akan menjadi kereta pilihan ramai bagi tahun 2012?
Ni le rupanya bahagian dalam. So nak tahu lebih lanjut or tengokgambar-gambar lain boleh lihat kat blog paultan.org.

16 comments:

eshe gurl said...

Ape lg nik,sambar la satu

Fazrol said...

Boleh tahan cantik gak...
Tapi macam nak dekat sama ngan keta lain ja...

Suliana said...

cun!! tapi.... :-)

Myvitrd said...

dari dulu sampai sekarang aku memang minat dengan Honda City ni.. cuma kemampuan belum ada.. teringin juga beli kalau ada rezeki.. amin

Matjoe said...

still old model. tak besh

Mooniqueen said...

Cantiknya... Tapi rege pun cantik....

fiza said...

Memang cantik.

anyss said...

Assalamualaikum,
Memang suker gilerrr dengan honda tapi...tak mampu

afiqazizan said...

Memang best ni kalau dapat beli kereta ni..bonet kereta ini pun nampak luas..:)

vidalsisah said...

Tunggu pe lg ngap ler satu, pasti bertambah hensem... ;D

KiD said...

space bonet belakang nampak luas beb!

Anonymous said...

dapat juga teman booking kereta ni lagi 2 minggu sampai

Anonymous said...

dah booking apa lagi yeop raya kete baru le

Anonymous said...

saya hanya mampu proton shja tidak boleh mimpi honda citi honda citi baru memang cantik dan berquality

har Mizi said...

Bini dah book...tp subaru masih kuat pengarohnya...

Anonymous said...

Wlpn 1.5 tp prfrmance...;)