Pages

Sunday, June 24, 2012

Sebelum ini Honda City Baru, Kini Toyota Vios Baru 2012 Pula

Sebelum ini Honda mengeluarkan versi Honda City baru dan kini giliran Toyota pula dengan Toyota Vios baru pula. By the way, gambar kereta dan harga diambil from blog paultan.

Not bad juga dengan versi baru Toyota Vios ni. Hmmmm, kereta yang digunakan sekarang masih ada beberapa tahun lagi sebelum habis pembayaran. Kalau ada rezeki bolehlah tukar ya. He he he, sekali sekala berangan apa salahnya.
Ni bahagian dalam kereta Toyota Vios. Kalau berkesempatan pi tengok depan mata bolehlah cerita banyak lagi mengenai Toyota Vios baru ni.
Ni pula senarai harga bagi kereta Toyota Vios baru ya. Ianya bermula RM73,220 sehingga RM91,218. So apa lagi nak tahu lebih lanjut boleh tengok kat blog paultan dalam entri beliau pada 21 Jun 2012.

5 comments:

Prettywrite said...

cantik!tp tak mampu pun..huhu

Mooniqueen said...

2-2 idaman hati... Huhu..

vidalsisah said...

Teringin jugak satu. Jom beli ;D.

Hafiz Ahmad said...

jom kita pegi.. huhu..

halra.com said...

saya lebih menyukai honda city, desain nya elegan dan mewah, nyaman saat berkendara,
recomended car