Pages

Tuesday, June 12, 2012

Memang Sedap Coklat Whittaker's

Ramai cakap coklat Whittaker's Almond Gold ni sedap termasuklah blogger myirfanharis dan anneraini tapi beli satu pack of 3 bars. Harganya RM7.50, nak beli banyak takut tak sedap. Coklat whittakers ni berasal dari New Zealand dan ianya halal. Kalau tak silap coklat ni harganyakat Kuala Lumpur  lebih dua kali ganda dari di Langkawi.
Memang sedap dengan penuh dengan roasted almond. Ianya tebal dan penuh dengan kacang yang ranggup. Wife cakap rugi beli sikit, anyway beli coklat ni pun on the way nak pi airport. Tak plan nak beli pun. So lain kali kalau sesiapa pi Langkawi make sure jangan lupa beli coklat Whittaker's Almond Gold ya.

7 comments:

.cik yaya. said...

my fav all time! siape nk pergi langkawi mmg yaya kirim laa.hehe beli 3 bungkus terus!!

Si Matatajam said...

Ni la my favorite coklat kalau. Mmg tak puas mkn kalau bl skit ni..

nur amalina athman said...

my fav ni..:)

yg ada 3 kecik2 ni sedap. kalau yang bekas besar tuu tak sedap sgt..

KiD said...

macma sedap je.. tak pernah nampak lagi

zara aluwi said...

Di supermarketbiasa ada jual ke? Teringin gak nak makan coklat ni.

Sharinginfoz said...

zara: so far tak jumpa, even kat airport pun saya cari tak ada, kena pi langkawi nampak gayanya

Mimin said...

hi there. i am selling whittakers chocolate. interested? just email me at amdtarabas@yahoo.com