Pages

Monday, June 25, 2012

Ada Pavlova dan Cookies Istimewa di Majlis Birthday Anak Eyriqazz

Sebelum nak teruskan dengan entri ni, just nak ucapkan terima kasih kepada blogger yang tidak asing lagi, Eyriqazz kerana menjemput ke majlis sambutan hari jadi anak beliau, Alisya. Semasa kat sana jumpa dengan beberapa blogger antaranya Kak Ina, Sumijelly dan Matjoe.
 Yang menarik ada pavlova. Boleh tahan rasanya. Kalau nak sedap benda alah pavlova ni, lepas aja keluar dari peti sejuk terus makan. Nasib baik masa sampai rumah Eyriqazz, masih ada beberapa slice. Thanks bro sebab simpankan ya.
Satu lagi yang menarik sudah tentu cookies dibuat khas oleh Kak Ina. Nanti bolehlah order cookies ni. Memang lebih-lebih pula sharinginfoz siap minta ngan Eyriqazz untuk dibuka benda alah cookies ni. First time cuba memang suka dengan cookies coklat ni.
Tengoklah memang gebu betul cookies ni di samping coklatnya yang sedap. Memang ranggup, fresh from oven ke ni?
Sebelum balik Danish dan Afiqah dapat goodies bag. Lain kali bolehlah ajak lagi ya dan jangan lupa dengan pavlova dan cookies ya.

8 comments:

Mak Lagenda said...

Sonoknya bleh beramah tamah dgn kenalan2 blogger yg lain. Bezday anak tp mak pak amik peluang utk eratkan siratulrahim..

AL AZRUL said...

Pavlova, yumm2

eelobor said...

wah...rumah dia pun cantik ler

hazman aka species1980 said...

Hurmm.... tak dapat datang sebab bekerja pada hari tue...

Azam Shah said...

pavlova tuuuu :) fav!

Mooniqueen said...

Wahhh untung dapat invitation dari eyriqazz.. Mcm sedap je kukis tu..

Myvitrd said...

belum pernah rasa ni.. tapi tengok dari gambar pun dah tahu menarik... hehehe

vidalsisah said...

Mmm bestnye. Tak pernah rasa pon lg pavlova ni, teringin la pulak.