Pages

Thursday, June 14, 2012

Buat Duit Secara Sambilan dengan Blog

Ramai dah tahu dan juga mengalami sendiri pengalaman buat duit secara sambilan dengan menulis melalui blog. Macam-macam sumber boleh kita peroleh seperti menjual tapak iklan, review product dan sudah tentu daftar dengan Nuffnang.

Kat sini saya bukan nak menulis tips mengenai cara untuk dapatkan duit melalui blog tetapi nak tahu pandangan semua, agak-agaknya kalau sharinginfoz buat ebook ada ke orang nak baca? Apa kata kalau saya tulis ebook dan jual, ada ke orang nak beli?

13 comments:

eelobor said...

pilih tajuk yang sesuai.... mesti ada yg beli bro...

Myvitrd said...

buat je bro.. mula2 buat free tapi jgn full kalau nk cerita full baru jual..

Aku Mad said...

insyaallah ada org nak beli ..

Insan Biasa said...

nak wat ttg ape? financial ke? sy suka bab2 financial ni... huhu

Khamsi Abdullah said...

betol2... eBook kalau dah best mesti laku pnye...lagi2 pasal financial..

Mak Lagenda said...

Ha ah..Ebook tentang apa?? Tajuk kena 'sesuatu' yg mampu menarik minat pembaca lah like pelaburan ke, emas ke, or panduan menyimpan dan menabung ke..

En. Admin said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

KiD said...

ebook pasal yang orang selalu dan nak cari.. mesti ok

fiza said...

Belum cuba belum tau, mesti ada org beli punya kalau berkaitan dgn duit nih ☺☺

hazman aka species1980 said...

Kalau buat duit dengan blog dah ramai orang buat la bro...kalau nak mesti ade keunikan yang membezakan dengan ebook yang sedia ada... sekadar pandangan sahaja

AMIR.DIN said...

Salam,
belum cuba belum tahu.
dah kena yakin dengan kandungan yang hendak kita sampaikan.

JunAina said...

Belum cuba belum tahu dah cuba kene kerja keras untuk promote.

abang ensem said...

PASTI ADA walaupun hanya dengan tajuk "Rahsia Menambah Follower"