Pages

Thursday, December 6, 2012

Pavlova vs Durian Crepe

Memang ada kejutan, balik aja dari office semalam ada hidangan istimewa yang dihidangkan oleh wife dan anak-anak. Guess what pavlova dan juga durian crepe. Tak lain tak bukan ianya ditempah khas from irmadilondon.
Sebelum ni pernah cuba pavlova di hari jadi anak eyriqazz. Memang sedap betul pavlova ni, tengoklah buah-buahan, macam-macam ada antaranya strawberi, blueberi, kiwi dan mangga.
Durian crepe pula sudah tentu sedap. Masih ingat tak dengan kenangan kali pertama makan durian crepe?
Tengok aja pavlova ni terasa nak makan lagi dan lagi. Masih teringat kali pertama cuba pavlova di  Alexis Gardens.
So apabila dicampur pavlova dan juga durian crepe memang rasanya sangat sedap. Memang kena dengan kombinasi menarik ni. Sukar nak cakap yang mana lebih sedap sebab masing-masing ada keistimewaannya. Apa kata kalau rasa nak makan pavlova ataupun durian crepe boleh contact irmadilondon, di area Platinum Walk dan juga KL Festival City. So apa pandangan kawan-kawan, PAVLOVA VS DURIAN CREPE.

9 comments:

syuwai said...

cedapnyaaa.. yummy!

vidalsisah said...

Huh xleh tenung lama2 neh... hujan liur nanti kang tsk tsk yumeh!!

Farid Adam said...

tengok je pun dah menggiurkan...huhu

- www.FaridAdam.com -

Aety Hassan said...

sedapnyer pavlova... huhu... teringin gak nak makan nihhh....

http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/12/yummmy-sedapnyer.html

TQ^_^

FARAH deeb said...

Saya pun pernah order ngan Irma kek karamel dia memang sodap! Pavlova tu tak manis sangat ke? Rasa cam nak terai la pulok! Egege...
My latest Entry :)
Resepi: Egg Moist Eggless Chocolate Cake

✿A I N A A✿ said...

huishhh sedapnyaaaa pavlova, mengidam!... eh, blog awk ada malware la.. ni pun ena terpaksa gadai nyawa sekejap.. hukhukhuk

fiza said...

Sedapnya. Tak pernah makan lagi pavlova.

Rasp said...

terkecur kecur i dibuatnya....
mmg tak leh pandang lelama nie...

Anonymous said...

It is not my first time to visit this web site, i am browsing this web site dailly and obtain good data from
here all the time.
Here is my webpage amber leaf