Pages

Thursday, December 6, 2012

Posmen Kerja 5 Hari Seminggu Mulai 2013

Mengikut Bernama mulai Januari 2013, posmen akan bekerja lima hari seminggu iaitu from Isnin to Jumaat Baguslah hari minggu dapat berehat dan meluangkan masa bersama-sama keluarga. Diharap gaji posmen tak ada le dikurangkan walaupun kurang sehari dalam seminggu bekerja ya.

Bagi posmen di Sabah dan Sarawak pula ianya bermula awal Februari 2013. Apa pandangan semua mengenai posmen bekerja 5 hari seminggu. Pas ni tak ada le surat hari Sabtu ya, small matter aja kan? Posmen pun nak spend masa ngan keluarga juga kan?

2 comments:

✿A I N A A✿ said...

okay, ena setuju.. boleh dorang luangkan masa dgn family dorang.. hehehe

Ayu azmir said...

setuju jugak sebab ade family dan kawan kerja posmen.....