Pages

Monday, December 17, 2012

Senarai Hotel Diiktiraf Halal oleh JAKIM

Senarai Hotel Diiktiraf Halal oleh JAKIM
Jom kita tengok hotel & resort yang diiktiraf halal oleh JAKIM. Anyway once masuk page ni, then click mulakan cariaan.
Lepas tu pilihlah mengikut negeri or click semua negeri. Selamat mencari hotel & resort yang diiktiraf halal oleh JAKIM ya. Mana lah tahu kot-kot hujung tahun ni ada yang nak makan kat hotel ke bersama-sama orang tersayang.

Kalau ada jangan lupa ajak saya sekali ya, manalah tahu kot-kot 2012 tahunku yang kacak.

7 comments:

SuDu Biru said...

thanks 4 sharing..btw,done follow :) http://yieweezer5915.blogspot.com/

eyriqazz said...

byk hotel takde sijil jakim...kadang2 sukar juga nak buat keputusan....ikut gerak hati dan tawakal pun ada...

Farid Adam said...

selalu dok makan kat luar je, walaupun dok kat hotel. kecuali yang betul2 yakin halalnya...

- www.FaridAdam.com -

Daddy Zuki said...

Salam. Sbg peringatan kpd kita semua. Lps ni sy akan lebih berjaga2 n maklum dgn hotel yg menyediakan makanan x halal. Heran gak la sbb sbg negara Islam sepatutnya kes halal haram di hotel ni x yah jd masalah tp sebaliknya. Wallahualam.

✿A I N A A✿ said...

thanks for sharing this.. lepas ni boleh la ena tahu mana yang terjamin... thanks

thenunu said...

WAA SUNGGUH bagus info ni...as a muslim, kita \kena aware dengan makanan di hotel.thanks for sharing

KiD said...

boleh juga kita semak produk atau brand makanan yang halal.. nice info macam aku pernah buat dulu untuk kes was2