Pages

Friday, December 7, 2012

Jom Melawat Muzium Coklat @Damansara

Semalam ada dengar di radio mengenai Muzium Coklat, then carilah maklumat dalam internet, so terjumpa le info ni. Ianya terletak di Seksyen 3, Kota Damansara. Ianya dibuka setiap hari bermula 10 pagi dan kalau tak silap sehingga kul 5 petang.

Hari minggu ni bolehlah pergi nak tengok apa benda ada kat sini. Kalau pergi tu jangan lupa ya beli coklat, jenama Danson. Anyway masuk percuma. So apa lagi jangan lepaskan peluang lepak-lepak kat Muzium Coklat di Damansara.

Update: Apa ada di Muzium Coklat?

10 comments:

Ayu azmir said...

macam menarik jek....

Farid Adam said...

boleh la pegi, jadi aktiviti hujung minggu nih...

- www.FaridAdam.com -

maszmadi said...

ha, macam best jerk..... bleh bagi paperwork kat hubby nieh... hehe

Rabia Sensei said...

wah, menariknya! thanks for sharing =D mohon izin share!



Rabia Sensei said...

Ops, awknya blog ada malware. dari www.mrjocko.com. cuba buka blog kat chrome. dia akan detect

vidalsisah said...

Info bagus ni, bleh buat lawatan utk budak2 thn dpan. Tq dek.

Rasp said...

menarik ni....
leh buat lawatan sambil shopping coklat hehehehehe

✿A I N A A✿ said...

okay benci sgt!!!! time ena ada kt PJ dulu tak ada nak buat benda ni semua.. bila ena dah pergi jauh dari PJ, baru nk menggedik event ni ade,.. grrrrrrr =.=

Anonymous said...

salam semua, dimuzium ini terdapat penjualan coklat buatan tangan dan terdapat demonstrasi buat coklat juga. datanglah beramai2 tak rugi datang.

Anonymous said...

Tadi ada baca info dr website lain pasal Muzium Coklat ni. Waktu buka 10am - 5pm. Monday to Saturday je. Public holiday tk sebut plak buka ke tidak.