Pages

Monday, December 31, 2012

Dah Beli Ke Alat Tulis Anak-Anak?

Tinggal beberapa hari lagi anak-anak akan bercuti sebelum memulakan kembali persekolahan. Sebut aja sekolah mesti kena ada alat tulis bagi memudahkan pembelajaran kan? So baru-baru ini pi le beli pelbagai jenis alat tulis untuk Danish dan Afiqah yang mana akan masuk darjah lima dan tiga.

Tak tahu le berapa lama stok ni akan bertahan.
Semua sekali RM143.70. Teringat masa dulu-dulu masa nak masuk kembali ke sekolah. Memang happy betul dapat peralatan sekolah.

10 comments:

SURIA AMANDA said...

buku sekolah half done, alat tulis banyak lagi yang x guna..repeat yang tu jer...tinggal nak carikan dia set colour...anak dara SA tu suka mewarna...

fuzore said...

sama la kita tapi anak saya baru nak masuk darjah satu, tapi lepas kira2 balik sume skali kos dia dekat seribu juga ha.. biarlah beribu skali pun asal utk masa depan dia..

Rasp said...

dah almost settle....
buku sekolah/uni jer lum 100% sbb tu kena tunggu sekolah/uni masing2 lak...
settle tu settle lah semua....
fuh *lap dahi yg tak berpeluh* ;)

HeNRieTTa JoSe said...

bru bli alat tulis...harganya dah sebegitu...rmai ibubapa sekarang suka buat stok...senang kata dorg...

eyriqazz said...

dah beli..bukan main excited alisya nak pergi pre-school...

Rabia Sensei said...

Huhu, banyak jugak yer blanja untuk persekolahan anak2

hotmasakini said...

nice blog..byk kna godek entri die ni,jemput folo kembali http://hotmasakini.blogspot.com/

thenunu said...

Tak saba tgy anak saya masuk.sekolah,tp lama.lagi..lagi dua tahun.hehehe

titan said...

mak ai..banyak gila..

Anonymous said...

beli kat MyDin lagi murah....serius....tak sampai RM100