Pages

Thursday, December 27, 2012

Bagus Juga Buku Usborne untuk Kanak-Kanak

Hari tu masa pi ke Midvalley, singgah jap kat MPH so terpandang le buku cerita kanak-kanak keluaran Usborne. Banyak gak cerita.
Actually buku tu ada dua jenis setiap satu. Ada yang RM19.90 dan RM11.90. Yang bezanya adalah yang hampir RM20 tu ada CD audio.
So tangkap le cerita Alice in Wonderland yang ada CD.
Ni le rupa CD, takkan tak pernah tengok CD kot? He he he. Anyway bolehlah pasang CD ni dalam kereta dan sambil-sambil anak boleh dengar bacaan cerita ni. Afiqah dan Danish memang excited compare sebutan melalui CD ngan tulisan dalam buku. Nak tahu keseronokan jom beli buku keluaran Usborne. Buku ni keluaran UK sama juga dengan Peter and Jane.

3 comments:

Farid Adam said...

siri buku cerita yang menarik...boleh bagi kat anak-anak baca...atau diri sendiri baca. hehe

- www.FaridAdam.com -

✿A I N A A✿ said...

menarik juga.. murah juga tu.. boleh beli kat anak2 buah ena... =3

kak ina kl said...

dulu masa anak-anak kecil akak suka belikan buku dengan cd..dorang lagi suka macam tu