Pages

Thursday, December 20, 2012

Jom Baiki Jam di Solar Time @Cheras

Hari tu jam BUM saya rosak so call customer service so diaorang cakap since jam tu under warranty so bolehlah pi hantar untuk service kat Solar Time di Taman Shemelin, Cheras. Actually, kat sini banyak jenama yang boleh diperbaik, maknanya syarikat-syarikat jam outsource perkhidmatan baik pulih jam kepada Solar Time.
By the way jam BUM ni beli masa kat Melaka, hadiah daripada wife. Memang seronok gak pi jalan-jalan ke Melaka, banyak tempat-tempat menarik boleh dilawati. Berbalik pada kisah jam ni, lepas beli then guna, jam tu macam tak betul sikit, ianya lambat dan kekadang berhenti terus. Ingatkan bateri tapi bila tukar bateri pun mengalami nasib yang sama.
Ni le rupa jam BUM. Sorry gambar tak clear. Bila check ngan Solar Time, diaorang cakap jarum jam tu terlalu rapat ngan cermin so itu yang menyebabkan ianya tersangkut. Diaorang repair on the spot so tak perlulah banyak kali pi sana.

1 comment:

✿A I N A A✿ said...

semoga jam awak sihat sediakala ye.. hehehehehe