Pages

Friday, December 28, 2012

Banana Split vs Ice Cream Tapas @Baskin Robbins

Agak-agak makan aiskrim malam-malam OK tak? Kalau terasa nak makan tak kira waktu kan? Anyway nak cerita mengenai makan aiskrim kat Baskin Robbins. Yang ni tak lain tak bukan adalah banana split. Of course ada pisang yang dibelah dua dan boleh pilih tiga jenis aiskrim dan dua jenis topping. Tak boleh makan selalu ya tak bagus sebab manis kan. Anyway benda alah ni boleh didapati pada harga RM23.50.
Afiqah dan Danish memang enjoy betul makan banana split ni. Biasalah budak-budak kan? Actually orang dewasa pun suka.
Sebelum ni biasa gak makan fondue ngan waffle sundae tapi ni first time cuba ice cream tapas. Apa itu tapas. Ianya diambil from bahasa Sepanyol yang bermaksud pembuka selera or snack. Yang ni berharga RM19.90 dengan tujuh jenis aiskrim yang mana tak boleh dipilih dan ada coklat yang sedikit panas.
Aikrim tu disediakan dengan biskut oreo.
Strawberi pun ada. Ada kad Maybank dapat diskaun kat sini sebanyak 10% bagi pembelian melebihi RM25. Jangan lupa guna kad debit Maybank. OKlah semua, selamat berhari minggu bersama orang tersayang.

4 comments:

mama tisya said...

oh guna kad debit dpt diskaun ek...lama tk mkn eskrem baskin robbins

✿A I N A A✿ said...

my fav. BR! am craving for BR!!! serius... bukan nak bawa sy tau tau... ;(

Cinta hazanis said...

xpernah lg mkn ais krim baskin robbins tu. :(

Azueriena Norash said...

Owhh xpernah try yg TAPAS nie....Azue selalu singgah BR nie ari rabu...kompommm dah set tiap minggu...ari rabu kena pakai pink kalerr...hehehhee