Pages

Saturday, December 15, 2012

Jom Cuba Kebab King di 1 Utama

Selepas sembuh daripada demam, Afiqah minta nak makan kebab so pagi tadi berkesempatan pergi ke 1 Utama so carilah kebab. Cari kat directory, jumpalah Kebab King.
Macam biasalah kebab ni dibakar guna benda alah ni. 
Selepas siap "dibungkus", kebab tu dimasuk dalam mesin ni untuk panaskannya kot.
Ni le senarai harga kebab, kitaorang beli kebab ayam, harganya RM6.00.
Afiqah suka betul ngan kebab ni, macam le tak pernah makan kebab. Dia cakap lain kali kalau pergi ke 1 Utama, nak kebab di Kebab King lagi.
Secara keseluruhan saya bagi rating 7.3 out of 10 untuk kebab. Kulitnya garing sikit, pas tu daging ayam tu, macam dicincang pula berbanding dengan dihiris nipis. Then kuantitinya tak banyak sangat, dipenuhi dengan sayur. Kalau pedas sikit lagi sedap.

Tapi kalau yang mengidam nak makan kebab tu bolehlah cubab kebab di Kebab King di 1 Utama. So far kebab yang paling sedap saya makan rasanya terletak di Desa Setapak yang mana rating saya bagi 9.2 or kat area Jalan TAR @8.5 or Restoran Saba @8.6.

5 comments:

Farid Adam said...

mak oi...boleh tahan jugak harganye...

- www.FaridAdam.com -

eyriqazz said...

yiezaa...tokey kebab mengganas...

hik3, dek entry hang gua kena bawak wifey pi coklat di damansara tu besok tau...hahaha

hazman aka species1980 said...

kalau makan nie mesti cepat kenyang besar dan banyak filling....

vidalsisah said...

Org baik demam mengidam... hehe, power lah!

luqman zakaria said...

first timedgr kebab king :)