Pages

Friday, March 16, 2012

Kebab Paling Sedap di Kuala Lumpur @Desa Setapak

Berita baik untuk penggemar kebab yang berada di Kuala Lumpur. Apa kata singgah di Desa Setapak. Memang sedap betul kebab ayam.

Ianya bersebelahan dengan van putih dan berhadapan dengan restoran ni.

Ianya dibuka kalau tak silap seawal kul 5.00 petang dan benda alah ayam ini @22 kilo habis dijual lebih kurang kul 11.00 malam setiap hari.

Memang pure kebab. Lalu aja kawasan ni memang baunya pasti memikat. Yang kecil RM4 dan yang besar RM6.

Nampak macam biasa tapi isinya kat dalam kalau makan sekali pasti nak lagi.

Ayam yang garing dengan pelbagai sos.

Kalau rating out of 10 saya bagi 9.2. Apa lagi singgah le kat Desa Setapak. Boleh ikut jalan sebelah LRT Wangsa Maju pas tu terus aja then nampak bulatan, so terus lagi sampai jumpa traffic light then belok kanan. Tempat tu ada le sebelah kiri ya.

10 comments:

nurfauzi said...

ada delivery sampai johor tak kebab ni haha.
tengok gaya padan dengan harga.

icee-yah said...

smkin hmpir dgn umh sy:)

vidalsisah said...

Mmm...sedapnye, tp kalu kaktee nk mkn jauh nau kena pegi neh..hehe.

JR said...

Nampak macam sedap!! Kalau saya kat KL, pasti esok juga nak try sedozen!!!

eelobor said...

jangan risau bro.... kawan akan pegi. Insya Allah.... huhuhuhu

Kancilbiru said...

wahhh terliur nya pagi2 ni...:P

SURIA AMANDA said...

Terliur dah ni haaaaa...adoiyaiiii

arekymz said...

nampak macam sedap.
yumm..
terasa nak pergi.
thanks!

hazman aka species1980 said...

Tengok kebab WRAP nie cam menarik....isinya pun nampak padat...best2x

Anonymous said...

kedainya bukak pukul berapa?