Pages

Monday, March 12, 2012

Macam Mana Nak Buat Anak?

Tergaman bila tengok kat feedjit ada orang tengah google "macam mana nak buat anak". Alamak sorry le tak ada maklumat tu dalam blog sharinginfoz.

Cuma yang ada ialah "macam mana nak hias bilik anak lelaki". Macam-macam benda orang cari kat google ni.

8 comments:

velasrizal said...

haha mungkin dia pura2 xtau cmne nk wat anak kot

eila said...

kih3...sabar jer ler!!!!

vidalsisah said...

tew la terkejut gak ngan tajuk die..dlm atik eh pehal ngan sharinginfoz kali neh, wat suspen jer..hahaha...

arekymz said...

hahaha..
tetibe muncul benda tu kan.
klaka je kan..

JR said...

Mudah aje buat anak...kucing pun pandai buat anak, bukan sekor berkembar lagi....

eelobor said...

mungkin tengah kemaruk atau sangap tuh

KiD said...

alaaa bro.. kasi laa tips

Noniey said...

HUHU...kat google sume menda +ve & -ve ada...tpulang kat diri sendrik nak cari mana...

MACAM2 ADOR