Pages

Friday, March 9, 2012

Akhirnya Dapat Semua Syiling Baharu

Duit syiling baharu dah lama keluar. Akhirnya dapat kesemua syiling baharu, 5 sen, 10 sen, 20 sen dan 50 sen. Sama aja, biasalah mula-mula rasa teruja lepas ni semua orang guna syiling baharu kan. Anyway ada juga sesetengah tempat i.e. tempat bayar parking tak boleh terima syiling baharu.

Sepatutnya diaorang kena adjust benda alah tu. I am sure masa secukupnya telah diberikan.

11 comments:

Errah said...

iyer..errah nak bsuh baju nak guna syiling 50 sen ni pn xbleh..asyik2 reject...

Aizat Shafiq said...

wah..dah cukup collection...
baru ada satu je...tu pun 5sen..huhuhu

CikLilyPutih said...

ermm betulah.. kecik sgt rasanya..

Saidila79 said...

assalamualaikum

baru nak buat entry pasal duit syiling baru ni....tapi koleksi belum cukup...baru ada 10sen dan 20sen....

tapi macam ada kekurangan jer ngan syiling baru ni....apapun tahniah sebab berjaya mengumpul...

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Wahh, dah cukup.Tahniah.
Rasa macam tak laku je duit tu. Ringan dari duit yang lama..

arekymz said...

wahah..
susah la nak terima syiling baru..
macam tak best rasa nye.
hehehe.
tapi nak tak nak benda dah baru kan.
yang lama kene simpan sikit wat kenangan ni.
kan kan..
;)

eelobor said...

kelakar bila pertama kali tengok & pegang duit baru nih....

zamer said...

pertama kali terima duit syiling baru nih mase beli roti kat kedai cake ingatkan cashier tu bagi duit syiling singapore bentu lain macam je rupanya syiling baru :)

vidalsisah said...

kaktee pon tgk duit tu bile anak sibok2 tunjuk n suh pegang, mmm ingtkn sume kaler emas...

Cik Sara said...

Tak dapat full collection lagi.. yang banyak pun 50 sen.. dah rasa macam simpan kepingan emas pula..=D

yangbaik said...

belum dapat semua... sebelum tu kena simpan juga duit lama/sedia ada nanti habis... tak der kenangan pula