Pages

Monday, March 12, 2012

Kecewa Tak Boleh Makan Chicken Pita @Nando's Mid Valley

Masa weekend pi le kat Nando's Mid Valley. Kalau Nando's apa lagi nak makan kalau tak ayam kan. Tapi plan nak try benda lain so order le chicken pita. Tunggu punya tunggu lebih kurang 10-15 minit, diaorang cakap tak ada pula benda alah tu.

So tanya le diaorang, burger ada tak so tak ada juga. Last-last tambah dua lagi 1/4 chicken. So ni le hasilnya 4 pinggan 1/4 chicken. Setiap meal disertakan dengan 2 side dishes.

Memang OK juga ayam Nando's ni. Kalau yang tak suka isi boleh pilih benda bahagian thigh.

Kalau nak pedas si9kit pilihlah yang hot. Kalau yang anak-anak boleh cuba yang mild.

Chips memang sedap gak. Kalau nak yang pedas sikit, pilih yang peri chips.

Nak pilih dua-dua jenis chips pun boleh. Anyway dalam beberapa hari ni rasanya macam tak nak ambil ayam le.

Anyway yang penting anak-anak happy especially Afiqah memang suka betul ngan ayam Nando's ni.

First time cuba benda alah Natas (macam egg tart le). Rasanya? Hmmmmmm, kena cuba sendiri le ya.

So untuk 4 meals campur ngan air dan benda alah Natas, lebih kurang RM120. Anyway agak-agak kalau hantar e-mail kat Nando's dan complain kat mereka sebab tak dapat makan chicken pita, boleh dapat voucher free tak? He he he.....

7 comments:

Kancilbiru said...

minggu lepas baru pegi makan nando's di SACC shah Alam. Servis pantas walaupun tengah crowded..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

br makan nandos dengan puan kancilbiru :) dia belanja ..hehehe

SURIA AMANDA said...

alahaiiii...terliur tgok nandos ni..cuba la complen..mana tau rezki..huhu

✿ Ishaz Zafsh ✿ said...

best klo ad voucher ni!cm selalu pizza n rasamas buat~ :) btw,lg best klo ad nasi*al maklum la selera kampung :D

zool said...

Zaman belajau tahun 2002 sekali penah makan Nando. lepas tu takde

arekymz said...

tak pernah lagi lah makan nandos ni.
rasa nye selalu makan pizza hut ngan mcd je.
hehehe..

cimon said...

Bab2 komplen nih, ko kene tanye si iman... bekas ahlong. Hehehe