Jom kita makan-makan kat rumah. Sebelum ni makan benda alah ni. Sedap le pula so minta wife masakkan. So far dah 3 kali wife masak kepah. Betul ke kepah? Hantam aja, memang besar, kali ini masak berlada. Kalau yang mentah RM6 sekilo. Kalau dah masak kat kedai maybe RM20++ sekilo.
Yang ni pula ayam goreng masak kicap kot. Ayam garing-garing memang sedap.
Tak lengkap kalau tak ada sayur kan. Ini masakan waktu weekend.
9 comments:
sedapnye.ayam garing garing mmg sedap.simple but nice:)
Kepah tu mcm mcm sedap jer..!
Hmm..meleleh liur den!
best la ada orang tolong masakkan..
haha..
jat kan sgtlah x reti nk makan yg cangkerang2.hihi
samalah dengan kat rumah nie.... weekend jer lah kalau nak masak kat rumah.....
ni saper yang masak nih? bro ke? :)
mak lagenda: memang suka makan kepah
kid: he he he, cuba teka....
Pandai bini ko msak bro.
Post a Comment