Pages

Monday, March 19, 2012

Ramai Beratur Untuk Burger Kaw Kaw Desa Setapak Wangsa Maju

Pernah dengar tak mengenai Burger Kaw Kaw yang mana ianya dipanggang @grill? Memang ramai yang memperkatakan mengenai burger Kaw Kaw ini yang bertempat di area Wangsa Maju. Kalau tak silap Desa Setapak.

Ni peta yang saya pinjam from blog kakinakl.

Kakina, saya pinjam gambar ni ya. Memang sungguh sedap nampaknya. Kena cuba tapi tak sanggup nak beratur lama.

Ni senarai harga yang saya sempat ambil semasa melalui kawasan ini.

Ianya dibuka pada pukul 7.45 petang tapi seawal kul 6.00 petang++ pun dah ada yang beratur.

Tengoklah keadaan orang ramai yang beratur, sambil duduk. OKlah. Semasa saya pi kat sana, ada yang tengah berbual-bual, baca novel, bermain ipad ngan anak. Maklumlah datang sekeluarga untuk menikmati burger kaw kaw. Lebih 100 orang beratur.

Kalau yang berdiri, lagi le teruk kan, bayangkan at least sejam beratur untuk makan burger kaw kaw. Kalau tak silap burger ni ada keluar rancangan Jalan-Jalan Cari Makan @TV3 tapi saya tak sempat tengok.

Keadaan kawasan ini memang sesak dengan kereta. kalau nak tengok @baca bloggers yang berkongsi mengenai Burger Kaw Kaw jom kita terjah ke Wangsa Maju.
Jom tengok facebook burger bakar.

17 comments:

icee-yah said...

pnjgnye..mcm beraturpnjg mvmtu mcm bolh smpai dah kot kat rumh sy dkt je dgn situ...huuuuuu

SyUhAdA said...

rmainye bratur..konfom sedap..

vidalsisah said...

Kalu gitu rupe begernye...kaktee pon sanggup beratur!

arekymz said...

peerrrggghhhh!
ramai nye customer dye.
nak pergi sana ni mesti kena datang awal2.
jam 5 petang dah tercongok.
rasa nye ni la tempat member se office sy pergi.
sy lak kene tinggal.

nurfauzi said...

baru terbaca pasal burger ni kat surat kabar semalam.
memang besar le burgernye. nampak macam sodap je. padan la dengan harga.

kalau makan sorang, sanggup la beratur. Kalau bawak anak bini, tak sanggup la...

cimon said...

Ko beratur arr... aku blanje k? Hehehe

anisalya said...

kena beratur pjg2 ke? huhuhu... tak rajin la saya.

Hasan Amran said...

hahaha... dah keluar jalan2 cari makan. memang menggoda nafsu diet ini. tapi pengacara dia hmmm.... patah selera pakcik....

hazanis said...

fullamakk...ramai giler orang...mesti power kawww nie...hikssss

SURIA AMANDA said...

nak cuba tpppp......mcm x sanggup nak beratur giler panjang mcm tuh..

rasp said...

perrgghhhh ramai tul yg beratur...
mmg i sungguh tak sanggup...
tapi katanya ada gak satu lagi cawangan dia...
kalo tak silap kat area tmn dagang...
sahih ker idak...i tak tau...
kena riki dulu...

Ckin Kembaq said...

terbaik! saya suka makan jumbo cmtu..hehe

Mak Lagenda said...

Tgk gambar mmg mcm sedap tp bila tiba bab kena Q panjang tu, owhh..tidak la mak sanggup!!

hazman aka species1980 said...

hurmm.... dah kena tukar nama nie BURGER BAKAR BERATUR ... baru lebih kena kot...hihhiihi

kak ina kl said...

walaupun penat beratur tapi puas hati dapat makan burger kaw kaw ini..berbaloi baloi

tq sudi bagi link

eelobor said...

taip di facebook.... Burger Bakar

Myvitrd said...

Salah sorang yg beratur akulah bro... Tapi aku cancel lepas 2 jam beratur.. Sebab lama sangat.. Ank pulak mersgam.. mybe next time terjah lagi