Pages

Saturday, March 31, 2012

Jom Kita Terjah Baskin Robbins @Diskaun 31% 31 Mac 2012

Guess what sebab apa saya suka hujung bulan? Selain daripada dapat cashout earnings kat Nuffnang, boleh beli aiskrim Baskin Robbins dengan diskaun sebanyak 31%. Mesti penuh orang beratur kat Baskin Robbins.

Nanti kalau berkesempatan terjah tempat ni, saya akan citer mengenai situasi kat sana ya. Tengah fikir ni nak pi cawangan mana ya? Mid Valley, AU2, Times Square or Bangsar?

4 comments:

SyUhAdA said...

besnye..ada diskaun tu.

titan said...

dah lama gila aku taka gi mid valley ni..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

BR kat Mid Valley je yg pernah I cuba, lain2 yg you sebut tu belum pernah lg.

kak ina kl said...

baru teringat ada 3 voucher BR yang akak belum redeem