Pages

Sunday, March 25, 2012

Tak Dapat Burger Kaw Kaw, Burger Ni Pun OK Juga

Semalam pi le nak cari Burger Kaw Kaw tapi apabila sampai sana memang tak ada parking kosong kat tepi jalan. Then pi le pusing sekali lagi, pun tak dapat. Memang beratur panjang, kalau tak silap memang lebih 100 orang. Sanggup betul diaorang tunggu.

Minggu lepas pun masa pergi, memang ramai gak yang beratur semata-mata nak tunggu Burger Kaw Kaw.

So last-last on the way nak balik rumah, singgah le beli burger ni. OK le juga. Tak apalah Burger Kaw Kaw, lain kali akan ku beratur untuk dapatkannya.

7 comments:

nurfauzi said...

mengidam makan burger ke

Errah said...

ya rabbi..memang mennggeliurkan..meleleh2 cam buregr tu jugak

Azman Roslan said...

aku pun tau pasal burger kaw-kaw tu dalam JJCM minggu lepas. sebab tu ramai yang pergi beli kut.. aku pun teringin gak nak rasa, heheh..

nursarah said...

kaw kaw...!

mmg besar pengaruh JJCM.

Myvitrd said...

gagal kali kedua ke bro.. hehehe.. ingat petang ni lepas balik koje aku pun nak gi terjah sekali lagi ni.. hehehe

hazman aka species1980 said...

memang selalu orang cakap burger kaw2x nie ramai org...OTAI BURGER pernah rasa tak bro ???

titan said...

peh..emua cari burger kaw-kaw tu yek..