Pages

Tuesday, March 13, 2012

Dapat Saham Bank Rakyat Lagi!

Hari tu bila check pigeon hole kat rumah, dapatlah sepucuk surat from Bank Rakyat. Sebelum ni dah dapat saham tambahan Bank Rakyat. Tapi kali ini, dapat lagi tapi atas nama wife le pula.

So apa lagi happy gak wife bila dapat tahu permohonan saham tambahan diterima. Nanti bagi lagi ya Bank Rakyat saham tambahan untuk kami. He he he.

14 comments:

nurfauzi said...

kalau permohonan baru ada bukak lagi ke sekarang ni?

Daddy Zuki said...

tgh tunggu dividen bank rakyat utk thn 2011 ni. biasanya hujung bln 2 dah buleh! thn ni je yg lambat. why?

Myvitrd said...

syukur rezeki tu bro...

vidalsisah said...

My hubby pon masuk gak saham ni, tp kaktee tak masuk la plak...huhuhu..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tahun lepas tak sempat nak isi borang tambahan...agak2nya ada buka lagi tak untuk mohon tambahan saham ni?

Faizal@PeJAY said...

ada lagi ke

Mak Lagenda said...

Alhamdulillah..mak pun baru je menambah saham. Sambil hantar saham baru, gatai tgn isi lg borang permohonan lg. Hehehe..

*∽ IZAN ∽* said...

ALhamdulillahh dapat both wife & husband. Kalau tau dia approve lambat, wat gak 2 nama.. sempat le nak simpan sebelum dapat tau tuh uhuhuhuhu

arekymz said...

oh..
saham la nih?
wahh..
best best.
ade la gak kan duit tambahan kan..

KiD said...

UNTUNG LAAAAA.. SAHAM

http://shakiddo.com/kelantan-bakal-tumbang

velasrizal said...

murah rezeki..alhamdulillah

eelobor said...

murah rezeki tuh bro.....

Noniey said...

CAMNER NAK MASUK SAHAM NI?

Shacklesmith said...

alhamdullilah

hmm, anyway saham sng nk dapat tapi bila time nak dpt dividen susah pulak nyer masuk2..

http://shacklesmith.blogspot.com/2012/03/surat-terbuka-untuk-bank-rakyat.html