Pages

Thursday, March 1, 2012

Cantik Gak Kain Afiqah Pilih

Hari tu masa tengok dalam internet, nampaklah kain ni 4 meter @RM85 dengan kos penghantaran. Afiqah memang suka sangat. So masa pi pasar malam, jumpa benda alah ni, tawar punya tawar dapat le RM60. So apa lagi ambil le kain English Cotton ni.

Nanti bolehlah buat dua pasang maybe baju kurung ngan entah apa satu lagi.

Banyak gak kain ada kat situ. Memang fesyen sekarang kot English Cotton ni, corak polka dot pun ada.

7 comments:

Mak Lagenda said...

Cantik! Yg polka dot + belang2 pink tu pun syantek

fiza said...

Cantik..

anisalya said...

memang trend skg english cotton ni. banyak pilihan dan banyak jugak yang cantik2.

eelobor said...

huhuhu...dah pandai memilih tuh. si abah cuma kena bersedia poket jer lah

Nazz@Purple said...

memang cantik2...yg penting selesa

yaya nazeerah said...

Yaya dah fall in love dengan yang hitam tu, cantiklah :)
nak bole??

Anonymous said...

Obedient bye, sweet alternative other :)