Pages

Wednesday, March 7, 2012

100 Blogger Dicari

Berminat untuk menyertai Projek 100 Blogger? Syaratnya adalah seperti di atas. Jangan lepaskan peluang ini. Blogger yang terpilih akan diketengahkan kepada syarikat pengiklan. So far ada 28 blogger yang telah disenarai pendek. So peluang masih terbuka.

So apa lagi jom kita terjah Projek 100 Blogger.

11 comments:

yangbaik said...

ada beberapa syarat tidak menepati ...

eelobor said...

tak menepati... trafik rendah & komen tak banyak

MrJocko said...

kalau la aku femes, aku nak join jugok,,,:(

Mak Lagenda said...

mak dah join!! tp blm tentu layak..

cikgu Naman said...

ohhh..xcukup syarat..;)

KiD said...

adakah terikat dengan nuffnang?

hazman aka species1980 said...

idea yang menarik nie bro.... cuma bila nak berikan komitmen tu kekadang leceh...maklumlah kekadang event tu mesti time hari bekerja kan...

Muaz Faris said...

sreenshot je ke? ni mesti kes tak boleh nak copy kan..hehe

Anak Ulu Cheka said...

tahniah dpt masuk
baru cuba aply

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

congrats sbb terpilih :D

suzie rahman said...

salam..dapat erk.taniah k.