Pages

Thursday, March 1, 2012

Ini Rupanya Lelaki Yang Buat Pompuan Nangis

Pernah tak anda berasa sedih maybe disebabkan oleh putus cinta? Saya rasa ramai yang pernah mengalami perkara ini. Biasalah itulah asam garam kehidupan yang membuatkan kita lebih matang.

Apabila melihat youtube ni teringat masa kisah-kisah zaman dahulu kala. Tapi tak ada le sama dan ianya tidak serupa ya. Jangan tersilap faham pula.



Anyway mengenai video ini, cuma apa yang saya nak share ialah:
  • Kalau sayang seseorang jangan lebih-lebih ya
  • Anggaplah apa yang berlaku ianya sudah ditakdirkan dan of course ada baik dan buruk, terima dengan hati yang terbuka
  • Jangan simpan perasaan marah dan sudilah memaafkan seseorang, of course bukan senang kan?

6 comments:

Zakia said...

break up tu menyakitkan :(

zati embong said...

perjalanan hdup kita ni indah,kalau di fikir2kan balik O.o

KiD said...

kesian awek tuh.. huhuhu

Sam Banjamin said...

bercinta berpada-pada... tu kata lagu... pokok pangkalnya terpulang pada diri... org sekeliling kadang2 penat menasihat... tapi dek kerana hati yg sayang tu, sanggup berkorban.. akhirnya, diri sendri merana... hmmm.. cinta la sangatttt..

anisalya said...

kalau hati tengah sakit mmg susah nak maafkan org. it heals thru time. ewaahhh...

mamaNoriz said...

sya penah gak terkena dulu, siap Cgpa drop...huhu, cinta monyet pun nak over feeling ek...