Pages

Sunday, July 1, 2012

Sedap Juga Kebab di Jalan Tuanku Abdul Rahman

Kebab memang sedap dimakan. Semalam masa jalan-jalan kat Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR), belakang area Kamdar, terjumpa le satu stall yang menjual kebab. So far yang paling sedap saya pernah makan ialah kat Desa Setapak.
Yang ni pun boleh tahan juga, tengoklah ayamnya yang garing dengan rempah yang sedap.
Tapi of course le banyak minyak kan.
Ni yang jenis roti tapi saya lebih suka yang jenis pita.
Afiqah memang suka betul dengan kebab ayam pita @RM3. Mula-mula beli satu untuk Afiqah sebab dia lapar tapi lepas jalan-jalan beli 2 bawa balik. Rating untuk kebab pita ni saya bagi 8.5 out of 10. Anyway ianya dibuka setiap hari Sabtu dari kul 11 pagi kalau tak silap sampai malam le. Kan hari Sabtu ada pasar malam kat Jalan TAR.

9 comments:

Prettywrite said...

nampak gambar pun dah tempting apalagi rasa kan..

JMR said...

nmpk sedap kebab tu..wahhhhh, dah lama x gi pasar mlm jln TAR nih..

Messy Mummy said...

hehehe.. tertiba macam nak pulak.. nampak sedap betul. tapi kena tunggu next saturday la ekk..

hazman aka species1980 said...

bro... aku suka kalau jenis kebab cenggini... tak kedekut... isi daging ayam OVERFLOW... nice...

eelobor said...

a'aah...perasan gak gerai kebab nie kat belakang kamdar tuh, tp x pernah lak beli sbb tak berapa suka makan kebab

KiD said...

kebab tu sedaaapp!! hehehee

Hani Syahani said...

peh, nmpak menggiurkan kebab tu....!
kat sini kebab pon jenis yg biasa2 je..xpernah nampak pon yg cantu

afiqazizan said...

Nasib baik baru lepas makan burger..kalau tak nak pergi beli sekarang kebab ni..hihi..:)

Juadah said...

rINDU Jln TAR. Dah lama tak terjah situ. Pasar malam happening. Sya pulak kalu cari kebab mesti cari kebab melawati. tak tau kenapa. padahal biasa2 aje rasanya..