Pages

Tuesday, July 3, 2012

Jom Cuba Red Velvet Cupcake Pula

Hari tu cuba red velvet cake yang jenis slice kali ini cuba yang jenis cupcake pula. Boleh tahan juga jenis ni tapi saya lebih suka yang jenis potong.
Anyway benda alah red velvet cupcake ni pun dibeli ka AEON Wangsa Maju @RM4. Kalau yang jenis suka cheese memang sesuai le tapi jangan makan cheese aja ya.
Kenalah dimakan bersama dengan kek tu. Tengoklah warna kemerah-merahan baldu.

13 comments:

Bo the Nerd said...

Lebih suka cupcakes dari kek biasa. Boleh pergi cari red velvet ni. Thanks bro.
Ada kawan2 kata cupcakes kat Wondermilk Uptown Damansara sedap.

kak ina kl said...

nanti nak cuba buat cupcake red velvet ni..tapi kena tunggu virus R datang dululah

Zeti.Halim said...

dia punya krim tu nampak sedap je... mahal tak dorang jual?

Fitrihadi said...

dah lama teringin nak makan red velvet ni. tapi tak tercapai lagi hajat. adeh...

♥fie yasmin♥ said...

kat kedai mana ek?,,kat la boheme ke?..ke booth yg kat atas tuh?

Sharinginfoz said...

fie: kat booth tingkat satu tak jauh dengan tempat permainan kanak2

amirah said...

sedapnya cheese dia tu

hazman aka species1980 said...

mesti manis lenting kan bro... tapi bagus untuk pujuk orang pompuan nie... hahahaha

HeNRieTTa JoSe said...

teringin juga nak cr kek nie la....hehehe...

KiD said...

perggghh... giler mantap kaler!!!

Juadah said...

Sya suka buat kek ni. terasa sipi2 coco. Raya nnti nk buat lagi.

Anonymous said...

boleh x bg list cup cakes dekt sy..plez urgent.my email ursa_major1432yahoo.com

Sharinginfoz said...

anon: alamak saya tak ada le pula listnya, kena google le jawapannya