Pages

Saturday, July 28, 2012

e-penyata gaji @Jabatan Akauntan Negara

Tahukah anda apakah itu e-penyata gaji? Ianya adalah satu portal yang mana penjawat awam boleh check penyata gaji online @Jabatan Akauntan Negara (ANM). Nak check penyata gaji boleh masuk https://epenyatagaji-laporan.anm.gov.my/Layouts/Login/Login.aspx.

Memang cukup mudah sekarang ni kan? Yalah tak perlu tunggu hard copy penyata gaji, ianya boleh diakses melalui online dan pas tu print or boleh simpan dalam bentuk digital ke kalau mahu.

So apa lagi gunakan e-penyata gaji untuk mengetahui penyata gaji bagi penjawat awam yang dijayakan oleh Jabatan Akauntan Negara (ANM). 

4 comments:

eelobor said...

masih ada lagi ke hard copy? senang nak hilang kalau bagi slip gaji yg lama tuh.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm x tau benda2 ni.. al maklum lah, stud lagi..huhu

vidalsisah said...

Mmm sekarang ni semua urusan boleh pakai online jer kan... mudah2.

HeNRieTTa JoSe said...

hmmm time gji...susah benor nk tembusi web nie....hehehe....