Pages

Saturday, July 21, 2012

Menu Berbuka Puasa Anak 8 Tahun @Afiqah

Hari ini adalah hari pertama kita berpuasa. Tak sampai 5 jam, my daugher yang berumur 8 tahun Afiqah sudah berkira-kira nak makan apa waktu berbuka puasa nanti. Siap tulis order pula:
  • Roti jala: Memang sedap roti jala ni, kena pula dengan kari ayam yang pekat, oppppssss sorry kalau terasa nak makan ya.
  • Kek lapis blueberry cheese: Tengah cari kek lapis untuk dibawa pulang untuk berhari raya. Memang sedap le dan tahan lama. Corak kek lapis menawan sesiapa saja yang tengok.
  • Moo Cow frozen yogurt: First time makan benda alah ni lebih kurang 6 bulan yang lepas di Wangsa Maju. Memang sedap kan?
  • Buah mata kucing: Buah ni pun sedap
  • Air kosong: Memang bagus untuk kesihatan. Tak perlu le yang manis-manis kan?
Update: order dah sampai.

5 comments:

pena rozie said...

hik3... anak2 mcm ragam....

nur said...

Amboi.. dah siap order gitu ye.. order dari org tuanya apa lak ye..

eelobor said...

huhuhu...ada delivery tak? kalau ada Muaz pun nak order gak nih

JMR said...

heheh..comel je buat list menu berbuka..

vidalsisah said...

Hahaha... org tengah excited berpuasa takper la kan. Janji tak merengek mintak bukak puase udah.