Pages

Sunday, January 29, 2012

Jom Try Moo Cow Frozen Yogurt @Wangsa Walk

Hari minggu singgah di Wangsa Walk untuk makan selapas anak-anak habis taekwondoo. Afiqah terasa nak makan frozen yogurt (froyo) so belilah kat Moo Cow.

Actually kat Wangsa Walk, 3 perasa froyo ada, original, orange dan dragon fruit. So pilihlah yang original dan dapat 1 topping, semuanya at RM9.90 per cup. Kalau nak lebih topping, boleh tambah RM1.00. Rugi pula tak add extra topping. Personally bagi yang suka yogurt or froyo, memang boleh dikatakan sedap dengan rasa masam dan manis. By the way, topping yang kuning ialah peach. Sorry tak sempat ambil gambar topping lain.

Memang sedap dan Afiqah memang suka, pas ni kita terjah lagi. Rating kali ini saya bagi Afiqah tentukan. Untuk froyo 9.5 dan untuk peach 6. Entahlah itu Afiqah yang cakap.

6 comments:

hazanis said...

macam ais krim...:)

Adziim said...

Untung ayah rajin belanja anak-anak makan sedap.

Ardini Humaira said...

wahh macam tutti fruti :D

Hairun Azmi Hashim said...

Macam sedap jer...:D


Jom join Giveaway Sulung Miecyber's Blog


http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

amirah said...

moo cow ni ada jual fresh milk jugakkan?

hazman aka species1980 said...

dah makin banyak brand yang jual froyo ni sekarang...