Pages

Monday, January 16, 2012

Peraduan Menarik from Adorable Muslimah

Siapa tak kenal dengan blog, Adorable Muslimah, yang menjual pelbagai jenis barangan muslimah. Adorable Muslimah sering menganjurkan peraduan dan kali ini dengan "AM loves Blogs Competition".

Mudah saja kalau ingin join contest "AM loves Blogs Competition":
  • Tulis apa saja sama ada dalam Bahasa Melayu or Inggeris mengenai "http://www.adorablemuslimah.com/"
  • Di akhir entri make sure letak
  • Penyertaan yang dah siap boleh dihantar ke competition.adorablemuslimah@gmail.com dengan tajuk "AM loves Blogs Competition"
  • Penyertaan akan dimuatnaik dalam facebook dan pemenang akan dikira berdasarkan jumlah likes yang terbanyak
  • Penyertaan terakhir adalah pada 31 Januari 2012
Untuk maklumat lanjut boleh check di facebook @Adorable Muslimah.

7 comments:

cikpuanhady said...

hihi..me join..jemput klik like..

Tulun saya boleh? :Klik & LIKE kat sini..Thanks!

Adorable Muslimah said...

Jom join jom!

Competition yg mudah sahaja; dengan hadiah yg menarik insyaAllah =)

Hantarkan penyertaan ke: competition.adorablemuslimah@gmail.com

Jom =)
Semoga berjaya!

Adorable Muslimah said...

hi cikpuanhady,
Tq atas entry sis yg best tu =) Semoga berjaya ya dear.

Ajak la rakan2 lain join juga ya.
Lg meriah insyaAllah =)

All da best!

xoxo,
AM team @ www.adorablemuslimah.com

Ardini Humaira said...

cepat3 join ramai2 :)

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
gud luck.

blog-tips-kurus said...

macam nak join le. :)

Adorable Muslimah said...

sis @Iza Teratak Usang, marilah join ^_^

sis@blog-tips-kurus, ok, jom join! Boleh hantar entry ke competition.adorablemuslimah@gmail.com =)

Look fwd for the entries =)