Pages

Thursday, January 26, 2012

Keropok Ikan Yang Paling Sedap

Sebut pasal keropok ikan keping goreng, siapa yang tak suka. Kalau makan begitu saja ataupun dengan benda-benda lain memang sedap. Kena pula apabila digoreng, ianya ranggup memang sungguh sedap. Saya nak share jenama keropok ikan yang berasal dari Terengganu yang paling sedap saya pernah maka. Jom kita tengok.....

Keropok ikan cap ikan emas, ingat yang seekor bukannya berekor-ekor ya. Ianya berasal dari Kampung Teluk Budu, Kuala Besut. Masa tu saya beli kat Kelantan, 3 paket untuk RM10. Tak sure sama ada berapa harga kat Terengganu. Kat Kuala Lumpur tak pernah jumpa jenama ini. Untuk rating saya bagi, 9.3 out of 10. Bagi penggemar keropok goreng, cuba cari jenama ini or telefon tokey keropok ni.

13 comments:

Mummy Princess said...

Saya pernah makan keropok cap ni, memang rangup & sedap. Tak rasa gatal lidah pun mcm keropok2 yang pernah saya makan.

Myvitrd said...

kalau keropok ikan dari Ganu ni memang sedap2 bro.. aduh ni yang balik nak cari ni.. hehehe

sawaNiLa said...

saya pun pakai cap jugak...

amirah said...

ye ke sedap? bolehla kirim ngan adik ipar nanti

hazman aka species1980 said...

belum penah cuba lagi nie....biasanya kalau balik kg sebelah kat GANU nie beli kat pasar payang jee...amik yang murah...hehehehe

ZiErWa zAiNaL said...

seriously..dah pnh mkn..mmg sgt2 sdap..

yanmie said...

Salam awak, cek twitter ye

www.yanmieonline.com

eelobor said...

memang bro... kropok nie memang sedap. kat wakaf che yeh pun ada... senang jer dekat ngan rumah kan?

vidalsisah said...

eh ramai sokong gerenti sedap tu. mana sedap ngan kropok kuala kemaman ya. hai nampak gaya kaktee kena cube tuh.

zul said...

kat mane ada jual keropok ikan di area kl ni?

halim hussain said...

saya ade stok byk,sekarang meniaga kt psr mlm n bazaar,mntah n dh siap grg,b,minat enail,dax_2916@yahoo.com

Anonymous said...

nk bli kopok keping tganu? hubungi sy di 0148349422

aizat ika said...

Bpe Gram ni?