Pages

Tuesday, January 31, 2012

Jom Beli Tali Leher di My Tie Shop @Mid Valley Megamall

Memang bagi yang lelaki yang memakai tali leher, ianya seperti tudung bagi wanita. Apa kata kita terjah kat My Tie Shop. Banyak cawangan yang ada dan baru-baru ini saya terjah di Mid Valley Megamall.

Masuk aja My Tie Shop, nampak tali leher ni. So mula-mula sekali saya tanya, apa materialnya? So diaorang cakap yang kat depan tu ialah silk @sutera. So minta sales person tunjukkan material yang selain daripada sutera.

Memang banyak pilihan betul ada kat sini. Yang ni lupa pula material @RM29 satu. Yang kosong ada, jalur ada, petak-petak kecil ada. Pendek kata pilihlah yang mana satu berkenan dengan pelbagai warna.

Yang ni pula jenis micro fiber. Yang ni pula kalau satu RM35 tapi beli dua dapat RM60.

Inilah hasil setelah puas memilih. Beli 4 pasang tali leher. Kalau OK next time boleh pergi lagi ya.

Semuanya RM120. Rasa OK harganya, lagipun boleh pakai lama tie ni kan?

10 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah...ader erk my tie kat sna....t bleh larr pgi sna....pernah cari tie yang full black, xjumpa jumpa...tension....

amirah said...

cantik2 tie pilihan bro nik.. : )

sahromnasrudin said...

alamak..kje tak pakai tie..pakai uniform je huhuhuhhh

Wan85 said...

http://wanwidget.com
lawa lawa semua tie ni

eelobor said...

huhuhu.... nak ikat pun tak tau

titan said...

pehh..macam-macam kaler ade..

hazman aka species1980 said...

hurmmm... biasa beli tie yang senang matching dengan pelbagai warna baju....harga pun reasonable gak tue

zati embong said...

wahh mjur jat bukan lelaki.kalau x,rmbang mata jap.hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menarik warna tie tu tapi my hubby official bajunya adalh t-shirt ajer :p

elaine lian said...

Tingkat mana dlm megamall?