Pages

Friday, January 27, 2012

Sedap ke Satay @Satay Station Kampung Pandan

Pernah makan satay tak kat Satay Satation?

Baru-baru ini pergi kat cawangannya di Kampung Pandan. Kebetulan tak ada pelanggan lagi. Then diaorang terus bakar satay tu.

Ni le keadaan kat cawangan Kampung Pandan. Main redah aja, ikut arah GPS.

Beli ayam, daging dan juga hati. Alamak apasal besar sangat hati. Anyway kitaorang tak makan kat sini, takeaway.

Kuahnya bolehlah tahan, pekat tetapi ianya terlebih minyak kot.

Sambil menunggu sate dibakar, Afiqah dan Danish siap main buaian.

Diaorang bagi teh o ais 2 gelas.

Since first time, kitaorang beli ayam 1 cucuk, daging 2, hati 2 dan nasi impit. By the way, yang ayam dan daging RM1 satu cucuk dan yang hati RM1.70 satu cucuk. Rating? OKlah maybe kalau makan kat situ lagi sedap kot, panas-panas. Lagipun, sebelum sampai rumah kitaorang pi jalan-jalan dulu, lebih satu jam.

4 comments:

Myvitrd said...

Aku pernah makan dekat cawangan Tasik Titiwangsa sekali bro.. cuma rasanya ada mahal sikit.. tapi sedaplah..

Zura said...

blm pnah makan lg walaupun owner dia kwn sy...mee rebus dia byk org ckp sedap..xthlah bile nk g terjah sana..

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... penah baca kat suratkhabar je laa...tapi satu cucuk rm1 ...rasa macam mahal jee...portion pun kecik je...tapi kalau sedap mungkin berbaloi la pada saya

nur_za said...

terliur dah tengok..mcm sedp je..hee