Pages

Sunday, January 29, 2012

Siapa Tak Suka Dapat Cek Kan?

Ingat lagi tak entry saya sebelum ini mengenai tambah pendapatan untuk blogger bagi penyewaan tapak iklan di dalam blog? Saya sudah menyertai dan di bawah header blog saya ada banner exabytes.

Anyway sebelum ini saya pernah juga berurusan dengan exabytes untuk perkara yang sama. Sebelum ini saya dapat RM100 untuk 3 bulan.

Kali ini dapat pula cek sebanyak RM150 untuk 4 bulan. Oklah kan sambil-sambil berblogging dapat gak something kan walaupun tak sebanyak mana. Anyway apa yang penting kita buat benda yang kita suka.

17 comments:

Myvitrd said...

kalau tak suka cek tu bagi dekat aku bro.. baru je bankin semalam.. hehehe.. rezeki anak2

velasrizal said...

cek aku otw

relevan Sokmo said...

Wow !

Adziim said...

Makin lama makin up.

SyUhAdA said...

wah..besnye..thniah bro..

MrJocko said...

Isnin nanti boleh la belanja aku,,, hi hi hi

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Ada juga dapat tawaran tapi exabytes tak terima nilai yg saya letakkan walaupun tak sebanyak tu..

nurfauzi said...

ingat nak cuba jugak mohon kat exabytes.
tapi nampaknye trafik UV tak cukup.
blog tak popular...

Ahmad Hati said...

Banyak nya kenapa aku dapat sikit je dari kau

Layak Untuk Exabytes 100 Blogger

eelobor said...

tahniah

lienda said...

bestnya senang senang dapat check...!!!

lienda said...

kita ari tu dapat check juga,
tapi chek jusco pada CNY,dah habis shooping dah :-)
http://azlinda-menitikehidupan.blogspot.com/2012/01/gift-voucher-jusco.html

vidalsisah said...

bestnye sharinginfoz! emm bila la blog kaktee nk populer ye, buleh dpt cenggitu gak.

hazanis said...

wah...untung la....:)

Bo the Nerd said...

Blogging mmg banyaknya berbaloi2nya..tahniah bro.

ohcikgu said...

tahniah. tahniah.. :)

hazman aka species1980 said...

whoaaa....siap extend sampai 4 bulan yea....bagus2x...extra income kan...