Pages

Thursday, December 29, 2011

Berita Baik Untuk Blogger @Tambah Pendapatan dengan exabytes

Masih ingat tak entri saya pada bulan April 2011 yang lepas mengenai dapat cek exabytes bagi penyewaan tapak iklan blog?

Kali ini exabytes datang lagi dan mencari 100 blogger untuk tujuan penyewaan tapak iklan di blog. Jangan risau bagi blogger yang memasang blog nuffnang, ianya tidak menjejaskan status glitterati.

By the way, secara ringkasnya exabytes mencari blogger yang mempunyai sekurang-kurangnya 200 unique visitors setiap hari. So apa lagi, kalau berminat boleh terjah exabytes.

7 comments:

relevan Sokmo said...

terbaek !

Myvitrd said...

hope kita dapat tawaran ni lagi bro.. sikit2 pon duit jugakan.. hehehe

Lin Azlina said...

sy pernah dpt sekali jer...pastu xdpt dah..now try lagi

Mak Lagenda said...

blh la mak mencuba kali nih..tq nik!

kimmie said...

belum lg mencapai 200 unique visitor per day

Munnafendy said...

saya pun pernah dapat cek exabytes..boleh apply lagi tak?

hazman aka species1980 said...

saya baru je apply smalam....hope dapat la tambah skit income nie...