Pages

Thursday, December 15, 2011

Jangan Lupa Pelancaran iPhone 4S Esok, 16 Disember 2011


Jangan lupa semua, esok 16 Disember 2011 pelancaran iPhone 4S akan diadakan di La Bodega @Bangsar Shopping Centre. Banyak aktiviti menarik dan hadiah bakal dimenangi @celcom. Mesti ramai yang nak menjadi antara orang yang terawal memiliki iPhone 4S di Malaysia.

Macam-macam ciri menarik iPhone 4S antaranya ialah Siri. Nak tahu apa itu siri jom layan youtube. Apa itu Siri? Bagi command melalui suara untuk melakukan sesuatu? Apa lagi jangan lupa meriahkan majlis pelancaran iPhone 4S di Malaysia pada 16 Disember 2011.

Inilah plan bagi iPhone 4S untuk pengguna Celcom dan tempoh kontrak 12 bulan.

Ini pula bagi kontrak iPhone 4S untuk tempoh 24 bulan. Anyway boleh dapatkan iPhone 4S di outlet celcom di seluruh Malaysia bermula 16 Disember 2011.

6 comments:

kak ina kl said...

nak beli ker idak ek

eelobor said...

kawan dah guna sebulan lebih ip4s.... setakat nie memang berbaloi dan sangat2 puas hati

rasp said...

u dah rembat satu ke lum???

myvitrd said...

Confirm malam ni beratur panjang org nak jadi pembeli pertama ni

mamaNoriz said...

oleh sbb tak de bajet, so buat2 lupa lah...hahahah

fiza said...

Teringin nak pakai iPhone ☺☺