Pages

Saturday, December 17, 2011

Jom Memanah di Awana Hotel @Genting Highlands

Baru-baru ini kami sekeluarga pergi ke Genting Highlands so sempatlah memanah di Genting Awana, Genting Highlands. Danish dan myself main 30 batang panah @RM13 so kongsi 15 seorang, lagipun kali pertama main benda alah ini.


Inilah rupa busur.Yang ni of course anak panah.

Memang kena pakai kat lengan dan juga kat tiga jari tengah untuk keselamatan.

Gaya sharinginfoz memanah buat kali pertama.

Danish cukup teruja main archery.

Jauh juga jarak untuk memanah dengan target ni.

Inilah hasilnya daripada 15 batang yang digunakan.

Yang ni pulak yang Danish campur anak panah sharinginfoz. Anyway, seronok juga, maybe lain lagi main lagi. Danish memang enjoy sakan.

5 comments:

amirah said...

perghhh..gaya dah ada dah tu..

eelobor said...

hehehe...cam seronok jer. dah boleh masuk hutan berburu nih bro...

velasrizal said...

rm 13 je xla mahal pon

relevan said...

Jangan silap panah bang ..

hazman aka species1980 said...

memang teringin jugak nak cuba memanah nie....kalau tak silap kat sunway pyramid dan time square ader...