Pages

Wednesday, December 7, 2011

Tambang Murah Airasia Semurah 10 Sen @8-11 Disember 2011

Apa lagi kawan-kawan jualan murah Airasia akan bermula sebentar lagi dengan harga semurah 10 sen (tidak termasuk surcaj bahan api dan cukai lapangan terbang).

Mengikut Bernama, jualan ini sempena ulang tahun ke-10 Airasia dan tempahan boleh dibuat bermula pukul 00.00 Khamis, 8 Disember 2011 sehingga 23.59 Ahad, 11 Disember 2011. By the way, penerbangan adalah bermula 1 Julai 2012 sehingga 27 Oktober 2012. So apa lagi boleh plan untuk cuti sekolah 17 Ogos-25 Ogos 2012.

So apa lagi terdapat lebih kurang 80 destinasi domestik dan antarabangsa termasuk Pulau Pinang, Langkawi, Kota Bharu, Kota Kinabalu, Kuching, Singapura, Jakarta, Bali, Medan, Bangkok, Hat Yai, Phuket dan Hanoi.

Jom buat tempahan sekarang bagi tambang murah Airasia.

8 comments:

JMR said...

yeah..aku pon ngh menunggu nih..

-atiQah- said...

dri td tgh meloading tp xdpt2 nak masuk. :(

halimk said...

biasala tu.. mesti dah jam skrg ni.. berapa ramai dok tunggu offer mcam ni

lydzar said...

ala dh booking bfore promotion. cisss!

icee-yah said...

aah..icee pun dah book before promotion.rugi-rugi

Wan85 said...

http://wanwidget.com/
memang murah, td kawan ader tgk memang murah giler

Anonymous said...

mcm mana nak daftar promosi tambang murah.

Sharinginfoz said...

ikut nasib dapat ke tak kan, anyway kalau nak beli tiket, boleh tengok cara macam mana nak beli tiket Airasia